Liderul PDM, Pavel Filip, sustine ca imaginile in care Vlad Plahotniuc ii intinde o sacosa neagra cu bani lui Igor Dodon nu il mira, iar daca se va adeveri ceea ce am vazut in filmulet, atunci este grav. Declaratiile au fost facute, astazi, in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Publicat:29.05.2020, 00:26

Pavel FILIP, LIDER PDM: "Pentru oameni este socant. Pe mine nu ma mira nimic. Procuratura trebuie sa dea o apreciere acestor lucruri. Vine timpul in care vom avea o activitate politica adevarata. Daca este adevarat ceea am vazut, atunci este grav de tot".

Lorena BOGZA: Puneti la indoiala daca este adevarat sau nu?

Pavel FILIP, LIDER PDM: "Nici nu vreau sa afirm sau sa infirm. Eu n-am fost acolo. Nu sunt expert. Atunci cand a fost primul video, s-a discutat la partid, iar Vlad Plahotniuc a spus ca este adevarat.

Clasa politica trebuie sa acorde suport procuraturii generale si se petrec lucruri importante in scena politica. PD are de suferit in aceasta coalitie".

La 18 mai curent, a fost facuta publica o noua secventa video de la o intalnire dintre Vlad Plahotniuc si presedintele Igor Dodon de catre deputatul Iurie Renita. In imagini se vede cum Plahotniuc ii da o punga neagra lui Dodon, iar Renita spune ca in ea ar fi fost bani. In replica, presedintele spune ca nu stie ce era in punga si ca totul este o inscenare.

Presedintele Igor Dodon a comentat ca acel filmulet ar fi trucat, pentru ca mai apoi sa spuna ca de fapt el stia ca este inregistrat. Vlad Plahotniuc nu a avut nicio declaratie la subiect.

Citeste si : Procuratura va investiga filmuletul in care Vlad Plahotniuc ii propune o punga neagra cu bani lui Igor Dodon: a fost deschis un proces penal - VIDEO

Citeste si : Iurie Renita spune ca a primit filmuletul cu sacosa neagra intr-un stick pus in casuta postala si nu isi poate explica de ce el a fost alesul. Intrebat despre acest video, care ar deconspira acte de coruptie, Igor Dodon a spus ca scopul autorilor este de a-l destabiliza psihologic - VIDEO

Citeste si : Cum raspunde Andrian Candu, intrebat daca stia despre punga neagra cu bani, oferita de Vladimir Plahotniuc lui Igor Dodon

Citeste si : Imaginile in care Plahotniuc ii propune o sacosa cu bani lui Dodon, declaratiile privind ilegalitatea condamnarii lui Platon, dar si situatia de pe scena politica, in care alianta este tot mai subreda - azi seara, la emisiunea In PROfunzime