Plecat sa inspecteze digurile de protectie instalate la Soroca in urma inundatiilor, Igor Dodon a fost intampinat cu proteste. Zeci de localnici s-au adunat in fata Consiliului Raional, unde s-au plans de salarii mici si viata grea. Iesit in fata multimii, Dodon a fost rezervat in declaratii si le-a aratat oamenilor doar... masca pe care o purta.

Publicat:30.06.2020, 19:53

Oamenii au scandat in fata Consiliului Raional, unde Igor Dodon s-a intalnit cu autoritatile locale. Fiecare si-a spus supararea.

“Nu sunt create conditii normale de trai în Moldova.”

“Isi bate joc de noi. Nu avem cu ce sa ne intretinem copiii. Nu avem de lucru. Cu ce să ne hranim copiii? Totul este scump.” 

Presedintele a iesit in fata localnicilor, dar nu s-a oprit sa discute cu ei, ci doar sa-si etaleze masca personalizata pe care o purta.

Igor Dodon a mers astazi la Soroca in inspectie. A fost sa vada digurile ridicate de salvatori, pentru a opri inaintarea Nistrului, dupa ploile de saptamana trecuta.

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Acum nu avem case distruse, sunt cateva sute de hectare de teren agricol inundate. Se fac evaluarile si vedem cu ce ii putem sustine.“

Ulterior, Dodon a vizitat si spitalul din raion.