Premierul Dorin Recean si trei ministri din actualul Guvern vor intreprinde in perioada 22-24 august o vizita de lucru in Ucraina. O dispozitie in acest sens a fost publicata in Monitorul Oficial al Republicii Moldova. 

Ultimul update: 22.08.2023, 10:29 Publicat:22.08.2023, 10:21

Mai mult, prim-ministrul va fi insotit de ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, ministrul Energiei, Victor Parlicov, ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu si secretarul de stat al ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Ruslan Bolbocean. 

„Prim-ministrul Dorin Recean va reprezenta Republica Moldova la Summitul „Platforma Crimeea”, care se va desfasura in Ucraina, pe data de 23 august. Agenda vizitei in Ucraina mai prevede discutii cu omologii ucraineni si subiecte ce tin de fortificarea dialogului bilateral moldo-ucrainean”, a confirmat pentru PROTV Chisinau, Daniel Voda, purtatorul de cuvant al prim-ministrului Dorin Recean.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.