Presedintele Parlamentului, Igor Grosu, efectueaza o vizita oficiala in Republica Austria, in perioada 21-23 noiembrie 2023, la invitatia omologului sau austriac. Seful legislativului se va intalni cu Presedintele Consiliului National, Wolfgang Sobotka.

Publicat:21.11.2023, 09:24

Totodata, Grosu se va intalni cu membrii Grupului parlamentar de prietenie Republica Austria-Republica Moldova si cu membrii Comisiei parlamentare pentru politica externa. 

Presedintele Parlamentului va fi primit si la Guvernul Austriei, avand planificate intrevederi cu Ministrul Federal pentru Afaceri Europene si Internationale, Alexander Schallenberg, si cu Ministrul Federal al Muncii si Afacerilor Economice, Martin Kocher.  

Igor Grosu va fi insotit in vizita la Viena de catre deputatii Adrian Belii, presedintele Grupului de prietenie cu Republica Austria, vicepresedintele Comisiei protectie sociala, sanatate si familie; Ion Groza, vicepresedintele Comisiei politica externa si integrare europeana; Ina Coseru, vicepresedinta Comisiei mediu, clima si tranzitie verde; Marina Morozova, membra Comisiei economie, buget si finante.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.