Prim-ministrul Belgiei, Alexander De Croo, se află într-o vizită de lucru la Chișinău. Oficialul a discutat cu președintele țării, Maia Sandu, despre aderarea Moldovei la Uniunea Europeană, reformele pe care le realizează autoritățile, dar și cooperarea economică dintre țările noastre. 

Publicat:03.04.2024, 19:10

„Belgia, cu o suprafață comparabilă cu cea a țării noastre, este un bun exemplu a faptului că în Uniunea Europeană toate țările sunt respectate, indiferent de mărime. Ceea ce contează cu adevărat este unitatea și aspirația noastră de a trăi în pace și libertate.  Cu ocazia vizitei, am discutat și cu tineri din mai multe licee din capitală despre viitorul nostru în UE. Belgia, una dintre cele șase țări fondatoare ale Uniunii, ne susține ferm în aspirația noastră de a face parte din marea familie europeană”, a scris Maia Sandu pe facebook. 
 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.