Deputatul Blocului Socialistilor si Comunistilor, Radu Mudreac, spune ca nu intelege ce se intampla si nu poate argumenta cele spuse de procurorul general, pentru ca nu a facut cunostinta cu materialele dosarului. Asta, dupa ce Dumitru Robu a cereut deputatilor retragerea imunitatii parlamentare a lui Mudreac, acesta fiind cercetat de spalarea banilor in proportii deosebit de mari.

Ultimul update: 21.04.2022, 15:32 Publicat:21.04.2022, 15:24

„Daca sa vorbesc, sa argumentez ce a spus domnul Procuror, imi vine greu ca nu am facut cunostinta cu materialele, nici nu le-am vazut. Dar apare intrebarea, in anul 2011, cand incepi sa investesti ceva in tara asta, nu vrei sa fugi din tara, nu vrei sa faci alt ceva, vrei sa creezi locuri de munca, o parte din dvs sunteti veniti din domeniul businessului, ce faci? Apelezi la ajutor, gasesti surse si era perioada 2011, 2012, am apelat si eu la cunostinte, la rude, am investit aici in tara, am creat locuri de munca si pana in ziua de azi activeaza. Intrebare, este plangere de la cineva? Nu. Se achita impozitie? Da. In ce consta problema”, a declarat Mudreac, la tribuna Parlamentului.

Prezent la sedinta Parlamentului, procurorul general interimar a declarat ca procurorii au adunat suficiente probe care dovedesc ca prin actiuninile sale, Radu Mudreac a savarsit infractiunea spalarea banilor in proportii deosebit de mari.