Dupa ce Pro Moldova a acuzat Centrul National Anticoruptie ca ar fi facut presiuni asupra lui Stefan Gatcan si i-a amenintat angajatii clinicii,precum si familia cunoscutului medic cu controale si rafuiala, responsabilii din cadrul institutiei vin cu o reactie. 

Publicat:30.06.2020, 13:04

Solicitat de protv.md, purtatorul de cuvant al CNA, Angela Starinschi, a spus ca institutia respinge in totalitate acuzatiile. 

"CNA isi are propria agenda de lucru, care nu are nimic in comun cu agendele politicienilor, indiferent de culoarea lor politica. CNA nu a comentat, nu comenteaza si nu va comenta nici un fel de declaratii politice", spune Angela Starinschi.

Totodata, responsabilii de la CNA mentioneaza ca nu au facut controale la clinica privata al lui Stefan Gatcan. 

Astazi, dupa plecarea lui Stefan Gatcan din PSRM la Pro Moldova si acuzatiile lui Vlad Batrincea precum ca pentru asta medicul ar fi primit bani grei, cei de la Pro Moldova au venit cu un comunicat in care au acuzat CNA de subordonare politica.

"Nu a terminat bine fostul comunist, actual socialist Vlad Batrincea, discursul cu amenintari de asmutire a justitiei asupra deputatilor de opozitie, ca deja au inceput amenintarile si controalele la clinica privata fondata de Stefan Gatcan. Centrul National Anticoruptie, condus fostul consilier al lui Greceanii si Dodon, au amenintat angajatii clinicii, precum si familia cunoscutului medic cu controale si rafuiala. Presiuni si calomnii, nu doar publice, dar si la adresa familiilor si a deputatilor PRO MOLDOVA sunt facute din momentul constituirii grupului parlamentar. Sunt concediati membrii familiilor care activau in sectorul public, deputatii si apropiatii lor sunt filati si amenintati cu rafuiala in cazul in care nu vor ceda.", se arata in comunicatul Pro Moldova.