Colegul de facultate al lui Igor Dodon, Igor Grigoriev a comentat fotografiile in care a aparut alaturi de presedinte in timp ce se odihnesc in vacante de lux.

Publicat:19.01.2020, 10:45

Igor GRIGORIEV, FOSTUL SEF AL CABINETULUI FRACTIUNII PCRM: "Cat tine de declaratiile domnului Dodon, ca eu ma simt frustrat si suparat..., pot sa spun cu certitudine, ca sunt suparat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el si anturajul sau, arata cat de tare sunt suparati si indignati cetatenii Republicii Moldova pentru toate actiunile politice ce le face el, Igor Dodon, ca persoana publica, politician si cetatean. Este necesar domnule Dodon sa trageti concluzii, poate sa va cereti scuze de la cetatenii acestei tari, cred ca este pentru ce!!!

Iar ceea ce tine de mine, declar oficial ca nu mai am nimic cu politica si viata publica din Republica Moldova, asteptam cu nerabdare redobandirea cetateniei romanesti ca sa ne simtim si noi cetateni liberi ai Romaniei si Uniunii Europene.

Si daca va fi domnul Dodon la moment inca Presedinte al Republicii Moldova, atunci o sa depun cerere de refuz la cetatenia Republicii Moldova".

VEZI SI: Vacantele de lux ale lui Igor Dodon. Avand o cariera doar in institutii de stat, presedintele si-a permis in ultimii zece ani sa se odihneasca in Maldive, Austria, Dubai, Turcia si insulele Seychelles. Fotografii cu seful statului pe care nu le-ai mai vazut - VIDEO