Primarul capitalei, Ion Ceban, spune ca nu cunoaste nimic despre scrisoarea publica scrisa de catre o educatoare, prin care cere ajutor, dupa ce copilul ei a fost exmatriculat din gradinita, pentru ca ea s-ar fi concediat deoarece era impusa de directorul institutiei sa colecteze bani de la parinti si sa-i dea acestuia. 

Publicat:02.08.2022, 13:15

„Desi se spune ca as cunoaste despre acest caz, nu stiu despre ce este vorba si am solicitat tuturor responsabililor sa se autosesizeze. In acest caz rog ca doamna sa vina la Primarie pentru a avea o discutie despre aceasta situatie. De fiecare data am spus public ca voi interveni personal si voi ajuta sa se faca toate procedurile legale catre organele competente pentru a fi pedepsiti cei care incalca legea si admit coruptia ca o actiune obisnuita, dar este nevoie de claritate”,  a scris Ceban pe facebook. 

Totodata, edilul capitalei a mentionat ca la momentul actual, Directia Educatie este in proces de anchetare a cazului, dar tinand cont ca nu este cunoscut numele petitionarei si nici date de contact, urmeaza sa fie evaluat tot sistemul si sa se stabileasca unde a avut loc cazul.

Mama unui copil, care a activat in calitate de educatoare la o gradinita din capitala s-a adresat primarul capitalei pentru ajutor, dupa ce copilul ei a fost exmatriculat din gradinita, pentru ca ea s-ar fi concediat deoarece era impusa de directorul institutiei sa colecteze bani de la parinti si sa-i dea acestuia. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.