Candidatul PAS la prezidentiale, Maia Sandu, spune ca doar dupa voturile acumulate in turul intai se va vedea ce candidat are cele mai mari sanse de a castiga. Despre asta, Sandu a fost intrebata in cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune RTR Moldova.

Publicat:17.10.2020, 18:09

"Noi mereu am spus ca trebuie sa eliberam tara de acei conducatori care fura. Candidatul care are cele mai multe sanse va lupta cu Igor Dodon in turul doi, daca va fi turul doi. Noi vom afla cine are cele mai mari sanse dupa primul tur, pentru ca cetatenii tarii noastre vor vota si votul va arata cine are mai mult sprijin si sanse sa castige alegerile. Daca Andrei Nastase va ajunge in turul doi, desigur il voi sustine, mereu am spus asta", a declarat Maia Sandu.

Recent, candidatul Platformei DA a declarat ca doar el ar putea sa-l castige pe Igor Dodon si a venit cu propunerea catre Maia Sandu ca sa renunte la cursa prezidentiala in favoarea lui. Despre asta, el a vorbit intr-un live pe Facebook. Totodata, Nastase le-a propus celor din PAS sa revina in blocul ACUM si le-a promis functii inalte in stat, daca va ajunge presedinte al Republicii Moldova.