Vicepresedintele PAS, Olesea Stamate, a venit cu o reactie dupa ce seful statului a anuntat ca ar fi gata sa sustina o alta formula guvernamentala, in care un rol mai important sa-l aiba PAS si PPDA, daca aceste partide se simt cu adevarat pregatite sa isi asume responsabilitati in gestionarea actualei crize sanitare si economice.

Publicat:18.06.2020, 13:33

Olesea STAMATE, VICEPRESEDINTELE PAS: "Ap cum, domn Presedinte, dupa ce guvernul Sandu a fost demis de dumneavoastra fiind calificat drept incompetent, acum tot pe acesta (intr-o formula sau alta) il invitati sa scoata tara din criza de sanatate si cea economica?

Ati facut o gaura in buget de cca 20 miliarde, ati lasat antreprenorii sa falimenteze, ati lasat sa moara medici, caci nu le-ati acordat protectia necesara, Moldova a ajuns unica tara din lume la care s-a inceput ”valul 2” (de prostie a guvernarii actuale, nu de Covid, insa).

V-ati demonstrat ”competenta”. Acum chemati un guvern „incompetent” sa va salveze...."

In aceasta dimineata, presedintele Igor Dodon a venit cu o reactie dupa ce ieri inca un deputat a parasit fractiunea Partidului Democrat si a aderat la grupul parlamentar Pro Moldova, astfel ramanand fara majoritate parlamentara. Seful statului a spus ca ar fi gata sa sustina atat actuala guvernare, cat si o alta formula guvernamentala, in care un rol mai important sa-l aiba PAS si PPDA, daca aceste partide se simt cu adevarat pregatite sa isi asume responsabilitati in gestionarea actualei crize sanitare si economice.

Citeste si : Igor Dodon ar sustine un guvern propus de Platforma DA si PAS si ar merge in alegeri anticipate. Ce spune seful statului, dupa ce PD-PSRM a ramas fara majoritate in Parlament