Renato Usatii il acuza pe Igor Dodon de falsificarea voturilor in alegeri si spune ca seful statului minte atunci cand declara ca vrea alegeri anticipate. Despre asta, el a vorbit in cadrul unui briefing de presa.

Publicat:16.09.2020, 12:54

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "Duminica prin scoli vor veni mii de oameni. Nicio scoala nu va fi in stare noaptea sa faca curatenie. Unica solutie este ca pe doi septembrie sa fie zi libera, ca sa se reuseasca sa faca ordine.

Cand in stiri arata ca mai multi copii se imbolnavesc, noi punem in pericol sanatatea. Problemea poate fi solutionata.

Dodon este un personaj, cand a preluat specialisti in domeniul internetului, ati vazut ca poate falsifica online orice. Iar peste noapte a devenit cu + 7 mii de voturi. Sunt niste lucruri urate si va veni ziua cand vor fi stopate.

Dodon astazi declara ca vrea alegeri anticipate, dar in realitate are in plan o noua coalitie in care nu va fi din PD, vor fi doar doi. El se gandeste cum sa pastreze puterea dupa alegerile pe care le va pierde. Ii sugerez: intre cei specialisti care il consulta. 

Acesti specialisti te vor ingropa ca politician. Dodon trebuie sa-si dea demisia. Nu te juca cu sanatatea oamenilor.

El ii gata sa moara, dar sa ramana presedinte macar pentru o zi. Eu te asigur, decat sa stai la Magadan mai bine sa stai la penitenciarul 13, conditiile sunt mai bune".