Renato Usatii catalogheaza declaratiile lui Ion Chicu, facute la adresa unui europarlamentar, ca fiind condamnabile. Cu aceasta ocazie, liderul Partidului Nostru i-a facut pe Ion Chicu si Igor Dodon...nebuni.

Publicat:23.05.2020, 19:10

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "Sa se certe cu vecinii atunci cand le arde casa, si cand stiu ca nu sunt in stare si nu-i duce capul sa stinga focul, pot doar nebunii, Dodon si Chicu. Declaratiile acestuia din urma sunt cu atat mai condamnabile cu cat Guvernul pe care se intampla sa il conduca tocmai a primit un ajutor substantial de la unul dintre vecini, spre care cu o lipsa totala de responsabilitate acum arunca cu pietre. Este clar fara nicio analiza ca fara ajutorul din afara, situatia noastra ar fi fost mult, mult mai dramatica.

Salutabil este gestul Romaniei de a-si indrepta atentia spre cetatenii tarii si a-si confirma in continuare sustinerea pentru ei. Le sunt profund recunoscator tuturor tarilor care ne-au intins mana acum cand avem cel mai mult nevoie.

Regretabil ca orgoliu nesanatos al tovarasilor Chicu si Dodon nu le-a permis sa-mi accepte ajutorul, pe care l-am propus in repetate randuri, chiar daca din cauza asta au avut de suferit oameni de rand. Dar ce le pasa lor? Ei au uitat de oameni imediat ce s-au vazut in scaunele moi, mai ales ca au avut din ce se hrani, s-a vazut bine. Nu-i nimic, le amintim curand unde le e locul. Incepeti sa va faceti bagajele. Mai este putin si ajungeti doar o amintire trista."

Citeste si : Scandalul diplomatic intre Chisinau si Bucuresti ia amploare. Ion Chicu afirma ca nu-si retrage mesajul, iar Igor Dodon ii ia apararea. Ministerul de Externe de la Bucuresti l-a chemat pe ambasadorul moldovean la discutii - VIDEO