Ruslan Codreanu cere demisia presedintelui Comisiei Electorale Centrale pentru ca ar face politica prin excluderea sa din campanie. El considera ca decizia de aseara a Curtii Supreme de Justitie este partinitoare. CEC nu a comentat deocamdata.

Publicat:12.10.2019, 16:16

Ruslan CODREANU, CANDIDAT NEINREGISTRAT PENTRU LOCALELE DIN CHISINAU: “Pentru toate incalcarile procedurale...solicit demisia CEC care este reprezentatului Blocului si al CECE, care este reprezentantul PSRM-ului.”

Serviciul de presa al CEC-ului ne-a spus ca va reveni mai tarziu cu o reactie, iar reprezentantii Consiliului Electoral al Circumscriptiei Chisinau nu ne-au raspuns la telefon.

Ruslan CODREANU, CANDIDAT NEINREGISTRAT PENTRU LOCALELE DIN CHISINAU: “Noi vom merge mai departe inclusiv la CEDO sa ne aparam drepturile.”

Nefiind inscris in campanie, Codreanu nu a spus deocamdata pe cine va sustine mai departe.

Ieri Curtea Suprema de Justitie a decis ca el nu poate candida la functia de primar al capitalei, din motivul ca a prezentat aproape 800 de semnaturi false. Asta dupa ce Curtea de Apel i-a dat dreptate fostului primar interimar al capitalei, validandu-i listele de subscriptie.