Ruslan Codreanu se plange ca i se pun bete in roate in colectarea semnaturilor pentru a fi inscris in cursa pentru sefia capitalei. El sustine ca angajatii primariei ar fi primit indicatii sa nu semneze pentru candidatura sa, iar cei care o fac, ar fi amenintati sau concediati. Codreanu crede ca atacurile vin din partea contracandidatilor pentru sefia capitalei. Reprezentantii PSRM si ACUM, dar si primarul interimar neaga acuzatiile.

Publicat:12.09.2019, 20:27

Ruslan CODREANU, FOSTUL PRIMAR INTERIMAR AL CAPITALEI: "Au fost telefonati si intimidati, unii au ramas si fara un loc de munca. Angajatii din primarie sunt intimidati."

Fostul primar interimar sustine ca i s-ar pune piedici in colectarea semnaturilor de care are nevoie pentru a fi inscris in cursa pentru alegerile locale. Codreanu afirma ca s-au facut sedinte la primarie, la care sefii de directii au primit indicatii ca sa nu le permita angajatilor sa discute cu el.

Codreanu crede ca in spate ar sta viitorii contracandidati, facand referire la blocul ACUM si PSRM. Primarul interimar, Adrian Talmaci si reprezentantul PAS-PPDA spun ca aceste informatii sunt false.

Fostul primar interimar sustine ca, deocamdata, nu va depune plangeri. Pana acum, in cursa electorala s-au inscris socialistul Ion Ceban de la PSRM si Andrei Donica, reprezentantul Miscarii Speranta- Nadejda.