Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu mesaj de felicitare pentru toti functionarii publici din tara, care astazi isi sarbatoresc ziua profesionala. 

Publicat:23.06.2022, 14:16

„Astazi este ziua profesionala a functionarilor publici - oamenii care, in virtutea profesiei pe care au ales-o si a functiei detinute, s-au angajat sa munceasca in serviciul cetatenilor. Ii felicit pe toti functionarii publici din tara noastra, care isi indeplinesc atributiile cu pasiune si responsabilitate”, a scris Maia Sandu pe retelele de socializare. 

Presedintele Maia Sandu le-a multimit functionarilor publici pentru empatia de care dau dovada in interactiunea cu oamenii si pentru munca onesta a acestora, care contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova. 

„Avem de construit impreuna un stat puternic, cu institutii functionale, care sa lucreze pentru oameni. Impreuna trebuie sa castigam respectul si increderea cetatenilor in institutiile statului. Impreuna trebuie sa construim un serviciu public merituos, capabil sa faca fata problemelor actuale si viitoare ale tarii”, a adaugat Maia Sandu. 

Pe 23 iunie in Republica Moldova se sarbatoreste Ziua functionarului public, instituita in anul 2012, printr-o hotarare a Guvernului Republicii Moldova. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.