Fostul presedinte, Igor Dodon, a fost eliberat din arest la domiciliu. Decizia a fost luata astazi, de magistratii de la Curtea Suprema de Justitie, unde a avut loc o noua sedinta in dosarul sacosa neagra. 

Ultimul update: 18.11.2022, 15:58 Publicat:18.11.2022, 15:58

Potrivit CSJ, Igor Dodon va iesi din arest la domiciliu de pe data de 20 noiembrie.

In dosarul sacosei negre, Igor Dodon este acuzat de imbogatire ilicita, incalcarea modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice, tradare de patrie, corupere pasiva si acceptarea finantarii partidului socialistilor de catre o organizatie criminala. 

Igor Dodon este primul sef de stat judecat pentru o infractiune comisa in perioada in care isi exercita functia si din acest motiv dosarul este examinat de magistratii de la Curtea Suprema de Justitie. 

Igor Dodon s-a aflat in arest la domiciliu, dupa ce pe 24 mai a fost retinut pentru 72 de ore, in urma perchezitiilor la domiciliul lui din capitala, la casa parinteasca, dar si la baza de odihna din Sadova care ii apartine acestuia. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.