Parlamentul a votat unanim pentru lipsirea imunitatii parlamentare a deputatului Ilan Sor. Procedura a avut loc in lipsa fostului primar de Orhei, care a disparut din viata publica atunci cand PD s-a retras de la guvernare.

Publicat:15.08.2019, 20:03

UPDATE 19:35 Vicepresedintele Parlamentului, Alexandru Slusari spune ca Ilan Sor este vinovat in frauda bancara, dar pentru ceilalti era o "unealta".

UPDATE 19:25 Fractiunea Partidului Sor paraseste sala de sedinte.

UPDATE 19:20 Deputatul fractiunii „Sor” Denis Ulanov, a vorbit de la tribuna Parlamentului. Acesta spune ca Ilan Sor l-a ajutat pe Igor Dodon la inceputul carierei politice si i-a dat bani.

UPDATE 18:45 Deputatii adreseaza intrebari procurorului general interimar, Dumitru Robu.

UPDATE 18:43 Deputata, Marina Tauber il intreaba pe procurorul, Dumitru Robu daca ii este confortabil sa primeasca ordine de la Igor Dodon si Andrei Nastase. Tauber mai spune ca

UPDATE 18:40 Procurorul general interimar, Dumitru Robu tine un discurs in fata tribunei si cere sustinerea din partea deputatilor de a ridica imunitatea lui Ilan Sor. "Ar putea sa ne conduca la complicii care au participat la frauda bancara. intreaga sociateta vrea sa afle ce s-a intamplat cu frauda bancara", spune Robu.