Premierul Natalia Gavrilita si-a anuntat demisia astazi, in cadrul unei conferinte de presa.

Ultimul update: 10.02.2023, 13:06 Publicat:10.02.2023, 13:04

Natalia GAVRILITA, PRIM-MINISTRUL RM: „Anunt demisa mea din aceasta functie. Multumesc mult tutoror. Am avut onoarea sa fiu prim-ministrul acestei tari. Eu cred in Moldova, in dumneavoastra, cred ca vom trece cu bine peste incercarile acestor vremuri. Plec de la conducerea Guvernului cu inima impacata, m-am implicat plenar in aceasta misiune deloc usoara care mi-a fost incredintata de presedinte si de colegii de partid.”

In aceasta dimineata, mai multi ministri si deputati au fost surprinsi intrand in Presedintie. Acolo, ar fi avut loc o sedinta „secreta” cu mai multi membri din PAS. Dupa aceasta intalnire, de doar cateva minute, unii deputati au spus ca s-a discutat despre schimbari guvernamentale, insa cu mai multe detalii vor reveni responsabilii institutiilor. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.