Un panou instalat din bani publici a devenit decor pentru campania socialistului Ion Ceban care candideaza la functia de primar de Chisinau. Acesta a venit cu noi promisiuni electorale in fata inscriptiei I love Chisinau instalata noaptea trecuta si pentru care s-au cheltuit aproape 90 de mii de lei din bugetul orasului. Consilierii municipali de la PL si Partidul Nostru l-au acuzat ca face abuz de resurse administrative in campanie electorala.

Publicat:13.09.2019, 17:13

Inscriptia a fost instalata in cursul noptii, iar dimineata primii locuitori deja si-au facut poze acolo. Proiectul ar fi costat 88 de mii de lei. Ideea a fost prezentata acum trei luni la o sedinta a primariei, si a fost realizata din bani municipali. De dimineata, in fata monumentului si-a facut aparitia Ion Ceban care si-a adus acolo afisele electorale si boxele. 

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "Noi am contribuit la asta."

Banii pentru monument au fost luati din economiile Directiei Locativ Comunale, ne-a spus seful acestei subdiviziunii. Consilierii municipali de PL si Partidul Nostru il acuza pe Ceban ca face abuz de resurse administrative in campania sa electorala.

Seful directiei Locativ Comunale spune ca nu va comenta felul in care Ion Ceban a ales sa-si faca agitatie electorala. Pana acum, in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Chisinau s-a mai inscris si reprezentantul Miscarii Speranta- Nadejda Andrei Donica.