Deputatul SOR, Marina Tauber, a fost adusa de mascatii de la CNA la Judecatoria Ciocana. Magistratii urmeaza sa decida daca o elibereaza sau ii prelungesc arestul. 

Ultimul update: 16.08.2022, 10:50 Publicat:16.08.2022, 10:48

Marina Tauber a fost retinuta la data de 21 iulie. Asta, dupa ce a ramas fara imunitate parlamentara, pe doua noi capete de acuzare - acceptarea finantarii Partidului Sor din partea unui grup criminal organizat si falsificarea raportului de finantare a formatiunii pentru primul semestru al acestui an. Ofiterii CNA au facut perchezitii in biroul lui Tauber din Parlament, iar dupa circa doua ore a fost escortata in izolatorul directiei de politie Chisinau.

La data de 23 iulie, Tauber a fost plasata in arest pentru 30 de zile in Penitenciarul Nr. 13.  Decizia a fost luata de catre magistratii Judecatoriei Chisinau, sediul Ciocana.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.