Deputata Platformei DA, Mara Ciobanu, a comentat inaugurarea veceului dintr-o scoala din raionul Rascani unde a fost taiata o panglica rosie de catre socialisti. Ea s-a aratat indignata de faptul ca au fost implicati copiii in taierea panglicii pentru o fotografie de "istorie".

Publicat:17.09.2020, 13:14

Maria CIOBANU, DEPUTAT PLATFORMA DA:"Veacul de apoi! Sa bagi in veceu copii, pentru ca tu, ditamai presedinte de raion, primar si netot deputat, sa faci o fotografie pentru "istorie" cum tai panglica socialista... Buni de legat!"

Astazi, presedintele raionului Rascani, Vasile Secrieru, a publicat imagini din scoala din satul Hiliuti, unde impreuna cu socialistul Vladimir Mizdrenco s-au laudat cu inaugurarea grupului sanitar din gimnaziul respectiv. Mai mult, cei doi su fost inatlnit de catre angajatii institutiei si elevi cu paine si sare.

Ulterior, au curs mai multe reactii in acest sens pe retelele de socializare. Fosta ministra a Sanatatii, Ala Nemerenco, spune ca acest eveniment a este unul rusinos, iar meleagul nostru mai jos decat atat n-a fost adus de nimeni.

Citeste si :  De nemaivazut. Socialistii au inaugurat ...un veceu dintr-o scoala din raionul Rascani. Inghesuita in pragul blocului sanitar, conducerea raionului a taiat panglica rosie, tinuta de doi copii - VIDEO 
Citeste si :  "In topul rusinii. Meleagul nostru mai jos decat atat nu a fost adus de nimeni in toata istoria sa." Ala Nemerenco, despre inaugurarea unui WC dintr-o scoala din raionul Rascani