Vicepremierul Nicu Popescu a ajuns la New York pentru a o insoti pe Maia Sandu la cea de-a 78-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Acesta a sustine ca urmeaza o saptamana importanta pentru diplomatia Republicii Moldova.

Publicat:19.09.2023, 10:28

„Ne propunem sa promovam tara noastra, pacea si securitatea, precum si eforturile pentru aderarea la Uniunea Europeana”,  a mentionat Nicu Popescu.

Maia Sandu si Nicu Popescu participa la cea de-a 78-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. In cadrul reuniunii, delegatia nationala va discuta despre impactul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei asupra regiunii, contributia tarii noastre la stabilitatea regionala si agenda de reforme in drumul nostru ireversibil spre Uniunea Europeana. 

Citeste si : Nicu Popescu, intr-un interviu acordat pentru POLITICO: „Nu-l lasati pe Putin sa ne tina in afara Uniunii Europene”

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.