Liderul PLDM, Vlad Filat, va depune o plangere penala pe numele fostului sau avocat, Igor Popa, dupa ce acesta a declarat astazi ca a fost amenintat de catre rudele ex-premierului. 

Publicat:28.09.2020, 13:19

"Urmare a declaratiilor lui Igor Popa ca acesta ar fi fost amenintat cu moartea de catre rudele domnului Vlad Filat, domnul Filat va depune o plangere penala in legatura cu declaratiile care nu corespund adevarului privind pretinsele amenintari din partea rudelor sale in adresa lui Igor Popa, iar investigatia penala urmeaza sa confirme faptul ca dinsul a mintit. Domnul Vlad Filat a comunicat saptamana trecuta ca el nu va mai polemiza in public cu Igor Popa decat prin intermediul avocatilor", a scris avocatul Victor Munteanu pe pagina sa de facebook.

In cadrul unei conferinte de presa, astazi, avocatul Igor Popa a declarat ca a primit in ultima perioada mai multe mesaje de amenintare cu moartea si rafuiala fizica de la rudele lui Vlad Filat si de la niste persoane necunoscute, care presupune el ar fi oamenii lui Plahotniuc.

Citeste si :  Igor Popa sustine ca a fost amenintat cu moartea si cu rafuiala de rudele lui Vlad Filat si de persoane necunoscute. Acesta va depune plangeri - VIDEO

Tot astazi, Vlad Filat a depus doua plangeri pe numele lui Igor Popa la Procuratura Generala si o alta plangere la Uniunea Avocatilor prin care a cerut pornirea urmaririi penale si sanctionarea disciplinara a acestuia.

Citeste si :  Vlad Filat a depus mai multe plangeri pe numele fostului sau avocat, Igor Popa, la Procuratura si Uniunea Avocatilor