Vlad Plahotniuc a scandat astazi de rand cu multimea adunata PMAN. El a fost cel care de multe ori a dat tonul lozincilor. A strigat ca Dodon este Iuda de pe scena. Dupa care, in fruntea multimii, a marsaluit pana la Presedintie. In tot acest timp insa el a fost inconjurat de o multime de boduguarzi care au avut grija sa tina presa la distanta.

Publicat:09.06.2019, 20:35

Vlad Plahotniuc si-a facut aparitia in Piata Marii Adunari Nationale injurul orei 13. 

Liderul PD a urcat pe scena si si-a inceput discurul pe fundalul aplauzelelor colegilor sai de partid si a celor adunati acolo.

Plahotniuc a tinut un discurs pe care l-a citit din prompterul instalat pe scena si l-a acuzat pe Dodon ca si-a tradat tara.

Dupa discursul inflacarat pe care l-a tinut la tribuna de pe scena, Plahotniuc a pornit in mars spre Presedintie. Inconjurat de zeci de bodyguarzi, acesta a marsaluit in fruntea multimii alaturi de Filip, Candu si Constantin Botnari. 

„Noi suntem poporul, Dodon e tradatorul.”

Jurnalistii nu au avut acces la liderul PD. Reporterul Pro Tv care a incercat sa se apropie de Plahotniuc pentru a-l lua la intrebari a fost luat pe sus de bodyguarzi.

Au putut sa treaca de garzile de corp cativa manifetanti care s-au imbratisat cu Plahotniuc.

Ajuns in fata presedintiei, liderul PD a luat megafonul in mana si a scandat mai multe lozinci.

La finalul manifestatiei, Plahotniuc i-a trimis acasa pe oameni si le-a spus sa fie gata sa iasa la proteste si in urmatoarele zile.