Vladimir Plahotniuc isi sarbatoreste, azi, ziua de nastere. Democratul implineste 46 de ani. Totodata si liberalul Valeriu Munteanu implineste azi 32 de ani.

Publicat:28.12.2012, 14:16

Intrebat cum isi va sarbatori ziua de nastere, democratul nu a dat prea multe detalii. "O sa servesc o cupa de sampanie cu prietenii si colegii, iar seara cu prietenii", a afirmat Plahotniuc.

Potrivit liberalului Valeriu Munteanu, Plahotniuc a dat o mica petrecere la un hotel din Chisinau. "A sarbatorit la un hotel din Chisinau. A dat un fourchette de trei minute. Care a venit dintre deputati, care nu. Dar am inteles ca ceilalti il vor felicita mai tarziu", a specificat Munteanu.

Democratul a fost felicitat atat de colegul de partid Marian Lupu, cat si de colegul de Alianta, Mihai Ghimpu.

"L-am felicitat si i-am dorit ceea ce se poate de dorit unui coleg si prieten. Sanatate si succes in activitatea sa", a precizat Marian Lupu.

"Din pacate ramane sa-l felicit mai tarziu, deoarece nu prea am avut timp. Oricum este colegul nostru si o sa-l felicit. Fiecare cetatean merita atentie cand are ziua de nastere", a precizat liderul PL, Mihai Ghimpu.

Tot astazi isi sarbatoreste ziua de nastere si deputatul liberal, Valeriu Munteanu, care a spus ca va sarbatori cu familia implinirea celor 32 de ani. "Voi sarbatori cu familia si cu prietenii. Am foarte multi prieteni si am primit o groaza de felicitari", a specificat Munteanu.

Liderul PL, Mihai Ghimpu a tinut sa-si felicite colegul de partid, dorindu-i in primul rand multa sanatate. "I-am dorit multa sanatate. Este un tanar foarte pregatit si educat. Are trei fetite care iti vine sa le mananci", a specificat Ghimpu.

In presa s-a scris ca democratul Vlad Plahotniuc ar avea in acte doua date de nastere diferite. In unele acte ar fi 28 decembrie, iar in altele 1 ianuarie.