Vladimir Voronin spune ca oligarhii s-au schimbat cu locurile. Este vorba despre Vlad Plahotniuc, care ii cumpara pe toti in timp ce se afla la putere, iar acum o face presedintele Igor Dodon. Declaratiile au fost facute la sedinta plenara al PCRM.

Publicat:14.12.2019, 11:28

Vladimir VORONIN: "Noi comunistii, suntem purtatorii unor idei ce tine umanitate. Avem idei din URSS, ceea ce ii face pe ceilalti sa lupte impotriva noastra. Multi membri au parasit partidul PCRM, n-au rezistat atacurilor. Au tradat partidul si au plecat".

Mai mult, fostul presedinte a declarat ca Moldova tremura mai mult de 10 ani: "Au fost multe evenimente. Multi cred ca situatia in tara s-a schimbat. Dar nu e decat o iluzie, nu se schimba nimic in fond. Este un stat capturat", afirma liderul PCRM.

Totodata, Voronin spune ca prognozele celor din PCRM au devenit realitate: "Tot despre ce am spus noi, s-a indeplinit. De exemplu, atunci cand s-a format coalitia PSRM si ACUM. Igor Dodon se fotografia cu politicienii europeni si americani, iar Maia Sandu nu refuza sa mearga la Moscova sa discute cu Kozak".