Un minor a fost batut cu sange rece de catre mai multi amici, pentru ca nu a vrut sa le cumpere alcool. Baiatul a fost dus pe un camp si impus sa-si sape propria groapa, iar apoi lasat sa zaca in cimitir.

Publicat:22.10.2019, 09:39

S-a intamplat la Dubasari, acum patru zile. Potrivit presei locale, baiatul iesise impreuna cu amicii sai. La un moment dat, intre ei s-ar fi iscat o cearta pentru ca victima nu a vrut sa le puna de baut.

Atunci prietenii sai l-au bagat intr-un taxi si l-au dus pe un camp unde au inceput sa-l bata fara mila. Acestia l-au impus sa-si sape propria groapa. Totul s-ar fi intamplat in ochii taximetristului, care, la fel, era un amic de-al lor.

In urma mai multor lovituri, victima si-a pierdut cunostinta, iar faptasii l-au urcat din nou in taxi si l-au dus intr-un cimitir, lasandu-l sa zaca acolo.

Dimineata, victima a fost observata de un trecator care a chemat o ambulanta. Medicii l-au internat in reanimare, insa, la scurt timp acesta a decedat.

Pe o retea de socializare minorul decedat apare pe o fotografie, alaturi de unul dintre suspecti, care l-ar fi omorat. Ei erau prieteni de mult timp, mai scrie presa din Dubasari.

Oamenii legii au constatat ca unul dintre cei retinuti pe acest caz, anterior a mai fost condamnat pentru huliganism.

Ambii suspecti ar fi agresivi, atunci cand consumau alcool, afirma politia. Taximetristul este un tanar de 18 ani, care recent a primit permisul de conducere. Acesta ar fi declarat ca facea tot ce ii spuneau ceilalti doi, deoarece ii era frica sa nu fie batut si el.

Toti trei se afla dupa gratii, iar cand vor fi acumulate suficiente probe cazul va fi trimis in judecata.