O femeie de 32 de ani, data disparuta acum doua zile, a fost gasita moarta pe bancheta din spate a microbuzului sau. Vehiculul era parcat in apropiere de locuinta acesteia, din sectorul Botanica, spune politia. Faptasul este cautat de oamenii legii, care nu au niciun suspect.

Publicat:11.07.2019, 19:48

Elena SUVAC, REPORTER PRO TV: „Microbuzul era parcat aici, iar femeia cautata de rude de mai multe zile, a fost gasita fara suflare pe bancheta din spate. Corpul neinsufletit a fost depistat de o vecina, care a anuntat politia.”

Era in jurul ore 21:00, aseara, cand femeia a fost gasita in vehiculul parcat langa blocul in care locuia, povestesc vecinii.

„- S-a apropiat de mine o fata. Era prietena ei sau locuiau impreuna. M-a intrebat daca nu stiu a cui este masina. Ea tremura. A scris o postare pe pagina de facebook despre disparitie, iar cineva i-a scris un mesaj privat ca a vazut femeia disparuta in aceasta masina. ”

Microbuzul ar fi aparut in curtea blocului abia aseara, sustin cei care locuiesc in apropiere. Au ramas ingroziti cand au aflat ce s-a intamplat. 

„Aici masina era parcata. A fost multa politie. Strigau, plangeau. Anterior, nu am vazut aceasta masina aici nicioadata.”

Femeia era casatorita si avea doi copii, de doi si opt ani. Oamenii legii sustin ca microbuzul ii apartinea, iar pe corpul acesteia au fost gasite urme de moarte violenta. Expertiza medico-legala urmeaza sa stabileasca cauza decesului. Politia a deschis un dosar penal, insa nu are deocamdata un suspect. Faptasul risca pana la 20 de ani de puscarie.