Creste singura sapte copii, iar cel mai mic are doar 3 ani. Este vorba despre o femeie din Javgur, Cimislia. Din putinul pe care l-a agonisit o viata si-a cumparat o casa batraneasca, unde sa poate trai cu micutii, insa, locuinta are nevoie de reparatie. Femeia se mai plange ca soba defecta ii da batai de cap si nici lemne de foc nu prea are.

Publicat:17.01.2020, 22:21

Imparte dragostea de mama la sapte. Natalia Jalba creste singura sapte copii. Cea mai mare dintre toti s-a angajat recent brutar, iar mezinul are abia trei anisori.

Natalia JALBA, MAMA: “Greutatile te invata de toate.” 

Femeia spune ca nu ii este deloc usor. A strans leu cu leu si si-a cumparat o casa batraneasca. Cu ajutorul fratilor de peste hotare a schimbat un geam si o usa. Totusi, soba, care incalzeste doua camere, este mult prea veche. Lemne de foc tot nu prea sunt. Noroc de unul dintre fiii care a adunat cateva crengi in padure.

Natalia JALBA, MAMA: “Asculta, stiu greutatile. 09:00 Acum totul e scump si incaltamintea si hainele.”

Si fiicele ii sunt de mare ajutor, pe care femeia le invata sa faca de toate. Doar prin munca este sigura ca vor trai mai bine, spune Natalia.

"Spal veseala, fac curatenie, astern paturile.”

Se mandreste cu fiica Mariana, care invata la o scoala profesionala si vrea sa devina profesoara. Spera ca micutele Ala si Iuliana sa-i calce pe urme.

Natalia JALBA, MAMA: “Daca au tragere la carte, lasa sa invete sau peste hotare chiar. Copilul trebuie sa invete.”

“Imi place sa invat la scoala. Este limba romana, franceza, matematica. Cel mai mult imi place franceza pentru ca o stiu.”