De toate gusturile s-a putut gasi astazi la Camara Fest - targul producatorilor autohtoni organizat in Scuarul Catedralei. Antreprenorii si-au expus marfa de dimineata si vor veni cu o gama larga de produse toata luna august. La randul lor, cumparatorii spun ca pe langa produse, iarmarocul e o buna ocazie pentru a mai iesi din case.  

Publicat:01.08.2020, 18:44

Pomusoare, fructe, ciocolata, miere, flori si multe alte produse autohtone si-au dat intalnire astazi chiar in centrul capitalei. Toate le faceau cu ochiul cumparatorilor entuziasmati.

"Produsele expuse sunt foarte bune, toti producatorii sunt autohtoni si ne bucuram de acest targ."

"Am luat pastila pentru copil si din fructe am cumparat mure."

Cei peste 40 de producatori isi prezinta cu mandrie si iscusinta marfa si spun ca vanzarile merg destul de bine.

Cu toate ca productia le-a fost afectata de vreme, dar si de pandemie, cei mai multi antreprenori spun ca preturile nu s-au schimbat. Unii insa, au fost nevoiti sa le mareasca.

Pe de alta parte, cumparatorii sustin ca sunt multumiti de preturi si, alaturi de producatori, afirma ca targul este unul bine venit. In magazin am luat miere cu 360 de lei, iar aici cu 300.

Organizatoarea evenimentului, Diana Crudu afirma ca scopul targului este de a ajuta si a promova producatorii locali. In plus, aici se respecta toate regulile de prevenire a infectarii cu COVID-19.

Targul Camara Fest se va desfasura in fiecare sambata din luna august.