Borussia Dortmund are probleme de lot inaintea partidei care poate aduce un nou titlu dupa o pauza de 11 ani. Jude Bellingham este incert si ar putea rata partida, conform antrenorului Edin Terzic, scrie hotnews.ro.

Publicat:25.05.2023, 19:00

Liderul Bundesligii are doua puncte avans fata de Bayern Munchen (70 la 68) si trebuie sa invinga Mainz pe Westfalenstadion, sambata (16.30), pentru a deveni campioana si a pune capat dominatiei neintrerupte de zece ani a lui Bayern.

„Pentru Jude, exista un semn de intrebare. In ultimele zile, el a reusit sa-si intensifice programul de pregatire, care arata bine, dar inca nu s-a antrenat cu noi pe teren", a explicat Terzic.

Bellingham a lipsit din lotul Borussiei la victoria cu 3-0 de saptamana trecuta cu Augsburg, dupa ce a acuzat dureri la genunchi in meciul cu 5-2 cu Monchengladbach.

„Vom vedea cu antrenamentele de astazi si maine si vom decide daca este suficient pentru un loc de titular. Ne dorim cu siguranta sa fie in echipa sambata”, a adaugat antrenorul, conform News.ro.

Bellingham, care se afla in negocieri avansate cu Real Madrid, potrivit presei spaniole si germane, ar putea juca sambata ultimul sau meci pentru BVB si ar putea incheia cele trei sezoane petrecute in Ruhr cu un titlu.