Alexandru Gatcan a revenit pe stadionul unde a petrecut 11 ani, doar ca de aceasta data din postura de adversar. Moldoveanul a fost intampinat calduros de catre fanii lui Rostov, echipa pentru care, de-a lungul anilor, a strans peste 500 de meciuri.

Publicat:13.08.2019, 20:23

In etapa cu numarul 5 a campionatului rusesc de fotbal, Alexandru Gatcan s-a duelat cu fosta sa echipa, FC Rostov. Chiar daca a fost pentru prima data cand moldoveanul si-a intalnit fostii colegi din postura de adversar, acestia, dar si fanii au fost destul de primitori. Gatcan a petrecut pe teren toate cele 90 de minute insa nu si-a putut ajuta noua echipa, Krylia Sovetov, sa obtina macar un egal. Rostov s-a impus cu 1 la 0, gratie reusitei lui Shomurodov.

Gatcan, insa, nu a fost singurul moldovean care a evoluat in meciul de aseara. Si Radu Gansari a fost titular pentru gruparea din Samara. Jucatorul echipei nationale a petrecut pe teren 73 de minute. Aceasta infrangere a fost a patra consecutiva pentru Krylia Sovetov, care ramane la activ doar cu victoria din prima etapa contra lui CSKA. De partea cealalta, lucrurile merg mult mai bine, dupa 5 etape, Rostov inca nu a suferit vreo infrangere, avand in cont 3 victorii si doua egaluri.