Anastasia Nichita si Valeriu Mircea viseaza sa isi deschida propria sala de sport. Viitorii soti, ambii campioni la lupte, vor sa faca nunta la anul, dupa Jocurile Olimpice de la Paris. Parteneri de viata, dar si iin sala de antrenamente, cei di au povestit despre scopurile lor si pregatirea pentru Olimpiada in cadrul emisiunii “O seara perfecta” de la Pro TV.

Publicat:22.02.2024, 20:32

Anastasia NICHITA, LUPTATOARE:  “ Dorim sa facem o nunta, dorim sa facem un copil, sa deschidem o activitate. Ne dorim foarte mult o sala sportiva. Cam astea ar fi planurile noastre. ”

Anastasia Nichita si Valeriu Mircea isi vor realiza planurile  mai putin legate de cariera sportiva, abia dupa Jocurile Olimpice. Pana la competitia de la Paris din vara, luptatoarea noastra trebuie sa se recupereze dupa o accidentare la coasta suferita acum o saptamana la Campionatul European.

Anastasia NICHITA, LUPTATOARE:  “ Cel mai greu imi este sa dorm noaptea. Trebuie sa dorm doar pe spate, nu pot sa fac miscari bruste, dar asta e, am acceptat. ”

Anastasia se va recupera in Italia, urmand sa nu paseasca pe saltea cel putin o luna. In plus, Valeriu Mircea, care ii este antrenor, planuieste sa mareasca echipa de pregatire.

Valeriu MIRCEA, LUPTATOR MMA:  “ Am un prieten foarte bun laureat, este dietolog. Vreau sa il iau ca sa aiba grija de noi pana la Olimpiada. ”

Anastasia Nichita si Valeriu Mircea se vor pregati impreuna pentru Jocurile Olimpce, el avand grija de forma fizic a logodnicei sale. Cei doi recunosc ca acasa le este mult mai usor sa ajunga la un numitor comun, decat in sala.

Valeriu MIRCEA, LUPTATOR MMA: - Am promis ca o sa aduc in cea mai buna forma la Paris si asa va fi.
E ascultatoare?
Ascultatoare?! Asa, la 50 de procente. Cu Anastasia este foarte greu de lucrat, dar daca o intelegi corect.”

Anastasia NICHITA, LUPTATOARE: “ Am fost obisnuita pana acum sa fac singura, iar acum cand cineva vine sa-mi zica, reactionez la toate. Aici poate fac atat, acolo poate asa.
Are impresia ca le stie pe toate si mai greu accepta ce ii spui?
Da, are impresia ca stie tot si nu accepta ce i se spune. ”

Pe langa faptul ca antreneaza, Valeriu Mircea este si un sportiv de succes. Weekend-ul trecut, luptatorul MMA si-a adjudecat centura de campion mondial interimar la una dintre cele mai tari gale de arte martiale mixte din Europa. Titlul a venit la pachet cu un premiu in valoare de 30 de mii de euro.

Valeriu MIRCEA, LUPTATOR MMA: “ Pentru centura aceasta mondiala este putin, deoarece managerul meu care s-a ocupat de contract in aceasta organizatie nu era competent si nu a reusit sa scoata un contract mai bun.  ”

Anastasia Nichita si Valeriu Mircea formeaza un cuplu de cativa ani. Luptatorul MMA a facut cererea in casatorie pe 19 februarie, 2023, chiar in ziua cand sportiva a implinit 24 de ani. Anastasia Nichita este tripla campioana europeana si campioana mondiala la seniori, fiind desemnata cea mai buna luptatoare a anului trecut din Europa. A participat la o editie a Jocurilor Olimpice si si-a asigurat cota la Olimpiada din Paris, unde pana acum sunt calificati 7 sportivi moldoveni.