Andorra i-a cedat Moldovei ultimul loc in grupa H de calificare la Euro 2020. Tricolorii au pierdut aseara cu 0 la 1 pe terenul Andorrei, care a obtinut prima victorie din istorie in calificarile pentru Campionatul European.

Publicat:12.10.2019, 16:33

In minutul 55, Radu Ginsari a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, iar opt minute mai tarziu gazdele au inscris in urma unei executii minunate cu capul din partea lui Vales, care a stabilit si scorul final. Dupa 5 partide disputate pana acum, tricolorii sunt pe locul 6, cu doar 3 puncte la activ.

Urmatorul meci nationala Moldovei il va juca pe arena Zimbru din capitala, unde va intalni selectionata Albaniei. Partida e programata pe 14 octombrie, incepand cu ora 21:45. 

Tot ieri, Anglia a fost invinsa de Cehia cu scorul de 2 la 1, la Praga, in timp ce Ucraina conduce detasat in grupa B, dupa ce a invins Lituania cu 2 la 0.

Portugalia s-a impus la scor de forfait in fata Luxemburgului, cu 3 la 0, iar Campioana mondiala a castigat greu duelul cu Islanda, cu 1 la 0.