Arsenal Londra a preluat conducerea in grupa B a Ligii Campionilor, unde se da o lupta stransa pentru primele doua locuri. Tunarii au invins la limita Sevilla, Gabriel Jesus fiind eroul intalnirii.

Publicat:25.10.2023, 19:38

Arsenal a dominat in prima repriza a duelului jucat in Spania, reusind sa marcheze in prelungiri, chiar inainte de pauza. Gabriel Jesus a avut o sclipire de geniu la mijlocul terenului si i-a pasat lui Martinelli, care a inscris. In actul secund, Jesus a si marcat, avand o executie spectaculoasa. Sevilla a redus din avantaj prin Gudelj, insa nu a putut intoarce scorul, asa ca Arsenal s-a impus cu 2 la 1.  

In paralel, una dintre surprizele acestui sezon, Lens a remizat acasa cu PSV. Clubul din Eindhoven avea avantaj din minutul 54, dar Wahi a egalat la mai putin de un sfert de ora distanta, stabilind rezultatul de 1 la 1.  

Dupa aceste meciuri, formatia Arsenal Londra conduce in grupa B, cu sase puncte, fiind urmata de Lens, care a acumulat cu un punct mai putin. Sevilla si PSV impart ultimele doua locuri, cu cate 2 puncte la activ.