Asociatia de fotbal pe plaja din Moldova si-a desemnat laureatii pentru anul 2019 in cadrul unei gale festive. La eveniment a fost prezentat si noul selectioner al nationalei. In prezent acesta este antrenorul Academiei pentru tineret „Spartak”.

Publicat:14.12.2019, 18:32

Gala a adunat cei mai remarcabili sportivi care joaca fotbal pe plaja, dar si arbitri alaturi de antrenori. Cei mai buni au fost premiati. Jucatorul anului a fost desemnat Leonid Podleslov, atacantul echipei Djoker Chisinau.

Leonid PODLESLOV, FOTBALIST: "A fost un moment neasteptat, pentru ca am fost invitat doar ca un oaspete. Eu am crezut ca in acest an echipa Djoker o sa castige, intrucat s-a aratat foarte bine pe arena internationala."

In acest an, la Campionatul Mondial, nationala noastra a ajuns doar in al doilea tur, unde a pierdut cu scorul de 8 la 0 contra selectionatei din Rusia. Eduard Cretu, Presedintele Asociatiei de Fotbal pe Plaja, a spus ca așteaptă rezultate bune de la sportivii noștri în 2020.

Eduard CRETU, PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE FOTBAL PE PLAJA: "Avem mereu asteptari mari de la noul sezon, nu te poti ocupa cu sportul si sa nu te gandesti la victorii. Avem schimbari mari in echipa, unde am reusit sa aducem un nou selectioner."

Noul selectioner, Ruslan Pernai, a semnat un contract pe un an de zile.

Ruslan PERNAI, NOUL SELECTIONER: "Avem doar asteptari pozitive. O sa ne straduim sa castigam in fiecare meci si sa demonstram ca Nationala Moldovei este la fel de buna ca si alte selectionate."

De asemenea, la Gala, a fost decernat premiul pentru echipa anului, care a devenit formatia Djoker din Chisinau.