Aston Villa este singura echipă cu numărul maxim de puncte după trei etape în Champions league. Britanicii au învins cu 2 la 0 Bologna. Tot ieri, AC Milan a adunat primele trei puncte, italienii marcând golul serii.

Publicat:23.10.2024, 22:42

Christian Pulisic a înscris fabulos cu o lovitură directă din corner în minutul 34 al partidei cu Brugge. Belgienii au rămas în inferioritate numerică, dar au reușit egalarea. Milan a mărit turațiile, iar olandezul Tijjani Reijnders a semnat dubla, având două reușite aproape trase la indigo.

Aseară, Francesco Camarda a devenit, la 16 ani, cel mai tânăr italian, care evoluează în Liga Campionilor. Atacantul milanezilor a înscris, dar golul a fost anulat. Dacă ar fi fost validat, Camarda ar fi devenit cel mai tânăr marcator din istoria turneului. AC Milan s-a impus cu 3 la 1 și a obținut primele puncte.

În schimb, Aston Villa este, în mod surprinzător, singura echipă cu victorii în primele trei dueluri. Britanicii au avut o partidă dificilă cu Bologna, dar au învins cu 2 la 0.

2 la 0 a fost cel mai popular rezultat al serii. Cu acest rezultat, Girona a învins gruparea Slovan Bratislava, iar Sporting Lisabona – formația Sturm Graz. Cea mai categorică victorie a obținut-o AS Monaco. Francezii au spulberat cu 5 la 1 una din codașele competiției, Steaua Roșie Belgrad. Japonezul Takumi Minamino a strălucit, marcând două goluri și asistându-l pe Maghnes Akliouche.

Etapa a treia din faza de ligă se încheie în această seară cu alte nouă confruntări. Capul de afiș este bătălia de gală dintre FC Barcelona și Bayern Munchen.