Baschetbalistii lui Los Angeles Lakers au dat de greu in NBA. Campioana in exercitiu a suferit a treia infrangere la rand in Conferinta de Vest. Asta dupa ce echipa din California a cedat in duelul cu cei de la Washington Wizards, scor 124 la 127 dupa prelungiri.

Publicat:23.02.2021, 19:02

Jucatorii lui Los Angeles Lakers au inceput ca din tun partida si deja dupa prima repriza aveau un avantaj de 14 puncte. Totusi, in scurt timp, campioana in exercitiu a scapat situatia de sub control, lucru de care au profitat adversarii de la Washington Wizards si au incheiat timpul regulamentar cu 115 la 115. In prelungiri, echipa din capitala Statelor Unite a smuls victoria cu o diferenta de doar trei puncte, scor 127 la 124.

Intre timp, baschetbalistii de la Phoenix Suns au ajuns la trei succese consecutive in NBA, dupa ce s-au impus, scor 132 la 100, in duelul contra celor de la Portland Trail Blazers. Omul meciului a fost desemnat Devin Booker. Americanul a adus in contul formatiei din Arizona 34 de puncte, a facut patru recuperari si a oferit patru pase decisive.