Bayern Munchen a spulberat-o aseara pe Borussia Dortmund. Bavarezii nu i-au lasat nicio sansa rivalei, impunandu-se cu 4 la 0 pe Allianz Arena. Robert Lewandowski a contribuit din plin la victoria gazdelor, reusind o dubla impotriva fostei sale echipe.

Publicat:10.11.2019, 20:40

Bayern a trecut perfect de saptamana care a urmat demiterii lui Niko Kovac. Dupa victoria cu Olympiacos, campioana Germaniei a facut spectacol in derby-ul cu Borussia Dortmund. Lewandowski a deschis scorul cu o lovitura de cap, insa, imediat dupa pauza, Gnabry a punctat pentru 2 la 0. 

A urmat din nou recitalul lui Lewandowski, care a reusit o dubla din pasa lui Thomas Muller, omul renegat de croatul Kovac inainte de despartirea de Bayern. 

A fost insa dezastru pentru Dortmund. Hummles a trimis in propria poarta cu 10 minute inainte de final. Astfel, Bayern s-a impus cu 4 la 0.

In urma acestui succes, Bayern ramane neinvinsa in fata Borussiei pe Allianz Arena in Bundesliga din 2014. Astfel, bavarezii ocupa locul trei in clasament, cu 21 de puncte. Lider este Borussia Monchegladbach, pe cand Dortmund se afla pe pozitia a 5-a.