Belgia a devenit prima echipa calificata la EURO 2020, dupa ce a invins, aseara, nationala din San Marino, cu scorul de 9 la 0. S-au distrat pe teren si fotbalistii din Rusia, care au trecut de Scotia cu un avantaj de patru goluri.

Publicat:11.10.2019, 17:41

Nationala Belgiei nu a avut mila de oaspetii din San Marino. In prima repriza, diavolii rosii au spart toate sansele adversarilor, reusind sa inscrie de 6 ori, ca mai apoi, in partea secunda, sa continuie asaltul, si sa mai puncteze inca de 3 ori.

Astfel, in urma acestui rezultat, Belgia a devenit prima echipa calificata la EURO 2020, din grupa I a competitiei. Cu dreptul a pasit ieri pe teren si nationala Rusiei, care a distrus-o pe selectionata Scotiei. Fotbalistii rusi s-au impus fara mila cu scorul de 4 la 0.

Dupa succesul de ieri, ursii se afla la trei puncte de belgieni, fiind la un pas de biletul ce asigura calificarea pentru Campionatul European de anul viitor. Polonia a ajuns in fruntea grupei G, dupa 3 un la 0 cu Letonia.

Si Olanda a reusit o revenire remarcabila dupa o victorie, cu 3 la 1, in fata Irlandei de Nord. Oaspetii au deschis scorul in minutul 75, dar portocala mecanica a egalat sase minute mai tarziu prin Depay, iar apoi si-a triplat avantajul prin acelasi Depay si Luuk de Jong.

Azi, urmeaza o zi importanta si pentru nationala Moldovei de fotbal, care s-a deplasat in Andorra. Partida va incepe la ora 21 si 45 de minute.