Borussia Dortmund a refuzat să se antreneze la Madrid înaintea duelului cu Real din Liga Campionilor. Potrivit presei străine, nemții s-au pregătit acasă de frica spionilor galacticilor, fapt negat de antrenorul echipei germane. Bătălia dintre Borussia și Real reprezintă reeditarea finalei din sezonul precedent, în care spaniolii au învins.

Publicat:22.10.2024, 21:24

Carlo ANCELOTTI, ANTRENOR „REAL MADRID”: „ Nu e niciun secret. Nu îmi place să spun așa ceva. Eu am suficiente informații ca să evaluez echipa adversă, în baza meciurilor pe care le-a jucat în ultima perioadă. ”

După ce jurnaliștii germani au tot scris că Borussia nu s-a antrenat la Madrid pentru a nu fi spionată, ambii antrenori s-au grăbit să nege speculațiile. Capitala Spaniei nu îi este deloc străină tehnicianului nemților, Nuri Șahin, care a jucat 10 meciuri în tricoul celor de la Real.

Nuri ȘAHIN, ANTRENOR „BORUSSIA DORTMUND”: „ Nu are de a face cu ce am citit, nu are de a face cu spioni. În zilele noastre este foarte, foarte simplu să faci o analiză, pentru că sunt toate meciurile noastre și ale celor de la Real Madrid, așa că nu avem ce să ascundem.”

Real Madrid – Borussia Dortmund este capul de afiș al meciurilor etapei a treia din această seară. Viespile, care sunt în fruntea clasamentului comun din Champions League, au sete de răzbunare după eșecul cu 0 la 2 din finala jucată în mai. 
Maxim de puncte și dorință de a obține a treia victorie consecutivă are și Juventus, care se va bate cu Stuttgart. Iar Aston Villa va căuta a treia victorie pe terenul de acasă contra Bologniei.

Unai EMERY, ANTRENOR „ASTON VILLA”: „ Este o echipă cu istorie măreață în Italia, iar sezonul trecut a jucat fantastic cu antrenorul Thiago Motta. A semnat cu un antrenor nou, care la Fiorentina a avut succes, jucând două finale de conference league.”

Un alt club din Premier League, Arsenal va juca la Londra cu Shakhtar Donetsk, PSG se va duela cu PSV Eindhoven, Monaco – cu Steaua Roșie Belgrad, Ac Milan – cu Brugge, Girona – cu Slovan Bratislava, iar Sturm graz – cu Sporting Lisabona. Celelalte nouă partide ale etapei vor avea loc mâine seara.