CFR Cluj a reusit o victorie splendida in debutul Ligii Europei. Aseara, Campioana Romaniei i-a invins pe italienii de la Lazio cu scorul de 2 la 1. Astfel, feroviarii devin lideri in grupa E. In celelalte meciuri, Manchester United, Arsenal si AS Roma la fel au debutat cu dreptul, obtinand victorii.

Publicat:20.09.2019, 20:26

Campioana Romaniei a avut parte de un debut perfect in grupele Europa League. Formatia antrenata de Dan Petrescu a fost condusa cu 1 la 0 de Lazio, dar a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, gratie unui penalty transformat de Ciprian Deac.

Feroviarii au aratat mult mai decisi dupa pauza. Cu mai multe ocazii periculoase de gol, cei de la CFR au reusit sa treaca in avantaj. Billel Omrani a adus victoria in minutul 75, in urma unei faze in care mingea a lovit bara de doua ori.

Ardelenii au avut, astfel, un start excelent in grupele Europa League si conduc cu 3 puncte. In etapa urmatoare, CFR se va deplasa la Celtic, pe 3 octombrie.

Dan PETRESCU, ANTRENOR CFR CLUJ: „Iti trebuie spirit, iti trebuie atitudine si putin noroc. Noi am avut de toate astazi, astfel, am meritat victoria pentru ca am avut mai multe ocazii.”

Intr-un alt meci disputat aseara, Astana a pierdut la limita contra lui Manchester United, scor 0 la 1, pe Teatrul viselor. Pustiul de 17 ani, Mason Greenwood a adus victoria pentru diavolii rosi. Si tunarii lui Unai Emery, au avut parte de un debut perfect.

Cei de la Arsenal au reusit o victorie lejera contra lui Frankfurt, impunandu-se cu 3 la 0. AS Roma s-a distrat cu turcii de la Basaksehir. Lupii s-au impus in deplasare cu scorul de 4 la 0. Tot ieri, Claudiu Keseru a avut o seara incredibila. El a inscris de trei ori pentru Ludogorets in poarta celor de la TSKA Moscova. Bugarii s-au impus cu 5 la 1.