CFR Cluj s-a apropiat la doua puncte de lidera campionatului Romaniei, Farul Constanta, dupa ce a invins gruparea UTA Arad. Tot ieri, FCSB a urcat pe locul trei in clasament, reusind o victorie clara in partida cu Petrolul. La sfarsitul disputei, antrenorul echipei din Bucuresti si-a anuntat demisia.

Publicat:03.03.2023, 13:49

In primul meci jucat ieri, CFR Cluj a intalnit pe teren propriu clubul UTA Arad. Campioana in exercitiu a marcat in prima repriza prin Krasniqi, insa Rares Pop a egalat scorul. CFR a smuls victoria in minutul 63, Yuri Matias fiind autorul reusitei de 2 la 1.

Si FCSB a obtinut cele trei puncte. Clubul din Bucuresti s-a impus cu 4 la 1 in partida cu Petrolul Ploiesti. Adrian Sut si Malcom Edjouma au inscris cate un gol, iar Andrea Compagno a semnat dubla. Reusita lui Edjouma a fost spectaculoasa.

Dupa meci, antrenorul celor de la FCSB, Leo Strizu si-a anuntat demisia. De fapt, tehnicianul de 55 de ani detinea functia doar pe hartie, echipa fiind pregatita de Mihai Pintilii, care nu are inca o licenta PRO de antrenor, din partea UEFA.

Leonard STRIZU, ANTRENOR: Nu sunt un las, dar am mai spus, nu ma asteptam la atatea lucruri urate din interiorul clubului. ”

FCSB se afla pe treapta a treia in Superliga Romaniei, avand cu cinci puncte mai putine decat ocupanta locului secund, CFR Cluj si cu sapte – decat lidera Farul Constanta. Pana la sfarsitul fazei regulate a campionatului au ramas doua etape. Farul, CFR, FCSB, Rapid si Universitatea Craiova s-au calificat deja in play-off, in timp ce pentru ultimul bilet se bat Sepsi Sfantu Gheorghe si FC U Craiova.