Cluburile FC Barcelona si Juventus Torino s-au inteles sa realizeze schimbul verii intre doi jucatori din centrul terenului. Catalanii l-au vandut pe brazilianul Arthur Melo cu 72 de milioane de euro Batranei Doamne, si l-au luat pe bosniacul Miralem Pjanic cu 60 de milioane.

Publicat:30.06.2020, 19:15

Juventus Torino a hotarat sa incheie un contract de 4 ani cu mijlocasul Arthur Melo care l-au achizitionat cu 72 de milioane de euro, suma la care se vor mai adauga alte 10 milioane in forma de bonus. Brazilianul in varsta de 23 de ani a fost unul dintre jucatorii de baza in primul 11 al catalanilor. In sezonul actual acesta a iesit pe teren in tricoul blaugrana de 28 de ori, timp in care a reusit 4 goluri si 4 pase decisive.

De partea cealalta, FC Barcelona a gasit rapid cu cine sa-l inlocuiasca, e vorba de mijlocasul Miralem Pjanic de la formatia din Torino. Bosniacul a costat-o pe campioana Spaniei 60 de milioane de euro, insa suma poate sa creasca cu inca 5 daca fotbalistul va atinge anumite obiective. Contractul a fost semnat pana in anul 2024 si are o clauza de reziliere de 400 de milioane de euro. In acest sezon, Pjanic a iesit pe teren in 36 de partide si a reusit sa marcheze 3 goluri si sa ofere 4 pase decisive.

Ambii jucatori vor putea intra pe teren pentru noile formatii din sezonul urmator, iar pana la finalul stagiunii actuale vor evolua la cluburile unde au jucat pana acum.