Fără vedeta Lionel Messi, Argentina a învins-o pe naționala din Peru, și campioana în exercițiu are victorii pe linie la Copa America. Din aceeași grupă Canada se califică în sferturile de finală, la prima sa participare.

Publicat:30.06.2024, 18:21

Pe Hard Rock Stadium, din Miami, Argentina și-a menținut invincibilitatea în grupă la Copa America cu o victorie confortabilă, 2 la 0 cu Peru. Cu un loc deja asigurat în sferturile de finală, Argentina a făcut nouă schimbări pentru ultimul său meci din grupă.
Lionel Messi a fost lăsat să se recupereze pentru o problemă la un tendon. De asemenea, antrenorul secund Walter Samuel l-a înlocuit pe Lionel Scaloni, suspendat din cauză ca Argentina a întârziat pe teren după pauză la o partidă anterioară. Astfel omul meciului a fost Lautaro Martinez, atacantul lui Inter reușind o dublă.

Din aceeași grupă, Chile avea nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificare, dar a remizat 0 la 0 cu Canada, iar naționala frunzei de arțar devine prima debutantă care ajunge în fazele eliminatorii în ultimii 20 de ani. Astfel, Argentina, deţinătoarea titlului, adună 9 puncte și câștigă grupa A, cu trei victorii și fără gol primit. Surpinzător la prima sa ediție de Copa América, Canada cu 4 puncte merge și ea în sferturi de pe locul 2, în timp ce naționalele din Chile și Peru, părăsesc competiția.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.