Cristiano Ronaldo va fi pregătit de un nou antrenor. Gruparea FC Al-Nassr a fost preluată de italianul Stefano Pioli, campion în Italia cu AC Milan acum doi ani.

Publicat:19.09.2024, 19:58

Stefano Pioli a fost anunțat drept nou antrenor al echipei saudite aseară. Italianul a semnat un contract valabil până în vara anului 2027, urmând să încaseze, potrivit presei străine, 12 milioane de euro pe sezon. Pioli a făcut cunoștință deja cu fotbaliștii și a făcut primul antrenament, urmând să debuteze pe banca tehnică mâine, într-un meci de campionat cu Al-Ettifaq.

Antrenorul de 56 de ani nu a mai antrenat până acum în afara Italiei, ultima sa echipă fiind AC Milan. Cu rossonerii, Pioli a devenit campion Serie A în 2022 și a fost adversarul lui Ronaldo, pe când acesta juca la Juventus Torino. FC Al-Nassr l-a demis acum câteva zile pe lusitanul Luis Castro, care a avut un start de sezon neconvingător, pierzând finala Supercupei și ocupând locul șapte în campionat după trei etape. De la transferul lui Cristiano Ronaldo în ianuarie 2023, când echipa a început un nou capitol, Al-Nassr a semnat cu al patrulea antrenor, dar nu a câștigat nimic important, în afară de Cupa Campionilor Cluburilor Arabe.