Face misto de politisti. Suporterul de 22 de ani care a patruns pe teren saptamana trecuta la meciul Moldova-Tara Galilor, nu a facut-o pentru prima data. Asa, el ar fi vrut sa demonstreze incompetenta fortelor de ordine, dar si sa faca o poza cu Gareth Bale.

Publicat:12.09.2017, 10:27

Stefan Borovschi a patruns pe teren saptamana trecuta la meciul dintre Moldova si Tara Galilor si a intrerupt pentru cateva minute partida. Tanarul spune ca si-a planificat din timp momentul sau de glorie. 

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: “Am demonstrat nu pentru prima data ca atat fortele de ordine, cat si stewarzii si paza lucreaza foarte prost si nu isi fac lucrul care trebuie sa-l faca, dar privesc meciurile. Eu imi fac planurile mele, el trebuie sa ma pazeasca, sa nu-mi dea voie sa patrund acolo. E un joc, un puzzle. Cine pe cine.” 

 Tanarul nu crede ca a influentat soarta partidei, ba chiar a facut glume pe seama gestului sau. 

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: "Am dorit o poza cu Bale, o am, mersi mult. Nu voiam sa stau 3 ore in rand la aeroport sa-l astept si am spus: "Cu o amenda de 1500 de lei pot sa-mi fac si o poza cu Bale." 

 Sanctiunea primita insa nu l-a speriat. Dupa meci, prietenii l-au ajutat sa adune banii, iar a doua zi tanarul a si platit amenda. O posibila sanctiune pentru Federatia Moldoveneasca de Fotbal nu-l deranjeaza pe tanar. 

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: "Federatiei ii spun, atata timp cat nu o sa investeasca in fotbal, o sa fac tot posibilul ca sa achite mult mai multe amenzi. Sa fi fost sigur ca se investeste in fotbal, poate si nu o faceam. Mai bine sa achite amenzi, decat sa duca banii in vile si masini." 

 A fost deja a cincea iesire in stadion pentru Stefan. Anterior, tanarul a patruns pe gazon la un meci din campionatul Romaniei si la 3 din campionatul Moldovei. 

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: "Acesta este un fenomen. E fenomenul Ultras din care fac parte de multi ani. Dau culoare fotbalului slab. Chiar avem si un spor. Daca nimeresc de 20 de ori pe stadion, beau bere timp de 5 ani gratis." 

 Spune ca politistii il cunosc deja…

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: "Am avut un moment cand am intrat si mi-a zis: "Bai Stefan, iar tu? Hai, bine! Scrim documentele si mergi, te rog, acasa." 

 Ultrasul va merge si mai departe. Isi doreste sa-l vada o lume intreaga.

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: "Finala Ligii Campionilor o sa fie in Kiev anul acesta. Daca nimeresc acolo si patrund cred ca o sa fie cel mai mare vis indeplinit al meu. In Romania, dupa ce imi expira inderdictia, in Italia, poate merg in deplsare cu Moldova, ma limitez la tarile unde nu o sa fie atat de mari amenzile." 

 Si nu-i pasa de critici.

Stefan BOROVSCHI, ULTRAS: "Eu inteleg ca la orice lucru pe care il faci sunt pareri si pozitive, si negative. Trebuie doar sa le iei in calcul pe toate si daca e posibil ceva sa schimbi, bine." 

 Stefan Borovschi este suporterul clubului Zimbru. Acesta face parte din miscarea Ultras de 8 ani.