Fotbalistul Denis Zmeu a urmarit aseara de la televizor meciul echipei sale FC Vaslui cu Pandurii Targu Jiu. Jucatorul a fost trimis la echipa a doua a clubului dupa ce a intrat in conflict cu oficialii, pe care ii acuza ca nu i-au platit salariul de un an.

Publicat:05.03.2013, 15:46

Mijlocasul moldovean Denis Zmeu, aflat la FC Vaslui din 2007, se antreneaza in prezent cu echipa a doua a clubului. Conducerea gruparii l-a trimis sa se pregateasca cu jucatorii tineri dupa ce Zmeu a dat clubul in judecata, cerandu-si salariile restante pentru un an.

Sportivul spune ca de cand s-a accidentat, in februarie 2012 in cantonamentul din Turcia, si apoi operat la picior, nu a mai fost salarizat. Contractul sau cu Vaslui expira in aceasta vara.

Denis Zmeu a urmarit la televizor partida de aseara dintre Pandurii si Vaslui. Formatia din Targu Jiu a castigat cu 2 la 1. Golul decisiv inscris de gorjeni a provocat un scandal in Romania.

Goalkeeperul vasluienilor a incercat sa degajeze, balonul a nimerit in mana lui Matulevicius si a intrat in poarta. In profida protestelor, arbitrul a validat reusita.