Dupa o serie de 8 infrangeri consecutive in Divizia Nationala, cel mai legendar club de fotbal din tara si-a bucurat fanii cu o victorie de zile mari. Aseara, formatia Zimbru Chisinau a stricat sarbatoarea celor de la Codru Lozova pe noul stadion, dupa ce a invins cu 2 la 0.

Publicat:17.10.2020, 16:21

Chisinauienii au reusit sa strice o sarbatoare in Divizia Nationala. Asta dupa ce gruparea din Lozova, a disputat ieri primul meci pe stadionul din localitate in acest sezon competitional. Totusi, pana in repriza secunda, nu se prevedea niciun pericol, ambele formatii, aratand un meci frumos, astfel la pauza tabela de marcaj inca era deschisa.

Jocul a luat o intorsatura la 180 de grade in partea secunda. Zimbristii parca au prins  la viata si au marcat de doua ori in poarta gazdelor. Primul care si-a trecut numele pe lista de marcaj a fost Patras apoi a urmat randul lui Neagu.

In urma acestui rezultat, situatia in clasamentul Diviziei Nationale ramane neschimbata pentru cele doua echipe. Ele in continuare sunt pe ultimele doua pozitii. Intr-un alt meci de aseara, Speranta Nisporeni nu a putut sa iasa victorioasa in partida cu nou promovata FC Floresti. Dupa 90 de minute de joc cele doua s-au despartit indecis, scor 0 la 0.